Friday, April 18, 2008

Kad Kahwin, Gambar Kahwin, Video Kahwin, Syioknyerr...KAWIN JOM!

* Other links and price lists, please scroll down, or jump to this POST by clicking HERE.

Ada sesapa nak kahwin? Belum buat kad jemputan?

Macam2 design ada, tengok aje la kat sini.


Yang ni macam surat khabar pulak rupanya. Fuh...

Yang ni dual fold, full colour lagi...

Yang ni pun sama.
Yang bawah ni plak, gambar pengantin ke gambar mak ayahnyer nih? Boleh ajer...


Bak kata orang, macam-macam ada...ni baru je sikit contohnyer nih! Nak tau berapa harga sekeping? Ha...antara RM1.00 ke RM2.00 je sekeping beb! Bawah dari seringgit pun ada sekeping. Bergantung kepada jenis kertas, saiz, berapa jenis warna digunakan dan kuantiti yang ditempah. Harga dah termasuk design, bukan sekadar harga mencetak. Takkan nak tempah kad jemputan kurang 500 keping kan...so, lagi banyak kuantiti, lagi murah jadinya harga sekeping kad tu.

Kalau anda terus ke kilang percetakan pun, susah nak dapat harga begini, sebab kos percetakan tak termasuk kos print design. Aku tau la, aku kerja buat printing dulu.

Nak tempah beg kertas khas bole, poster bole, biz card, name card, flyers, bunting, banner etc. apa benda la korang nak cetak, pasti boleeyyy!

Anyway, macam-macam servis disediakan. Nak buat video kawin yang sempoi? Aku ada. Nak buat fotografi kawin? Aku buat. Nak cari MC hebat tapi tak mahal giler macam Mahathir Lokman? Cakap je la, bole buat punya...harga bole dirunding, jangan risau!

*Contoh gambar2 majlis perkahwinan, sila klik SINI. Ada juga link tambahan berkaitan di situ.

Nak buat website tapi tak tau nak design macam mana? Memang ramai boleh buat website sendiri, tapi nak design kasi cantik, belum tentu. Cuba klik sini: EILHAM DESIGN SERVICES. Maka kami juga menawarkan khidmat web design. Mana tau nak buat website rasmi perkahwinan korang kan...tak pun untuk syarikat korang sendiri. Takde tempahan minimum tau! Itulah kelebihannya.

Apa lagi, contact ler aku! Malaysia BOLEH!

You can download EILHAM'S PRICE LISTS from the following links :

1. Price List - Brochure

2. Price List - Business Card

3. Price List - Flyer

4. Price List - Letterhead

5. Price List - A4 Booklet

6. Price List - A5 Booklet


Related Posts:

2 comments:

myaz said...

hai,
kalo i nak tempah kad jemputan kawin hnya 10 kpg jer leh tak
utuk VIP jer

Yuzray Eusoph said...

hi myaz...

10 keping je u boleh pi buat ke express digital printing. we all tak buat small orders camtu setakat ni. sori yer...